Моделі

НОВІ ЛІВРЕЇ, РОЗРОБЛЕНІ ALFA ROMEO STYLE CENTRE: КОСТЮМИ ЗА ІНДИВІДУАЛЬНИМ ЗАМОВЛЕННЯМ ДЛЯ GIULIA GTA

Презентація Giulia GTA 2 березня минулого року викликала великий і непідробний інтерес у автолюбителів. Такий ентузіазм є джерелом гордості для Alfa Romeo: це рік 110-річчя Alfa Romeo, яке бренд святкує разом з усіма шанувальниками італійського духу, продуктивності, дизайну і типово італійських «ноу-хау»

І найкращий спосіб відсвяткувати це, відповідно до історії Alfa Romeo – це повернутися до витоків і воскресити одну з автомобільних легенд: а саме Giulia GTA.

Найкраще в своєму класі співвідношення ваги

Нова Giulia GTA, дійсно, технічно і концептуально натхненна моделлю Giulia GTA 1965: «Gran Turismo Alleggerita», розробленою Autodelta пісял Giulia Sprint GT, яка збирала спортивні досягнення в усьому світі. Вона походить від Giulia Quadrifoglio і оснащена покращеною версією двигуна Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo, потужністю 540 к.с. Завдяки розширеному застосуванню надлегких матеріалів, вона на 100 кг легше в порівнянні з Giulia Quadrifoglio і досягає виняткового співвідношення ваги/потужності 2,82 кг/к.с., що робить її кращою в своєму класі. Її відмітні риси, як всередині, так і зовні, відображають концепцію історичного автомобіля, від якого взяв початок і матеріалізувався цей проект, що повністю відображає ДНК бренду: технічна досконалість в поєднанні із задоволенням від водіння.

500 Giulia GTA і GTAm, пошиті за індивідуальним замовленням

Alfa Romeo вирішила присвятити «проект в проекті», який робить Giulia GTA не просто автомобілем для покупки, а емоцією, яку потрібно випробувати: хоча багато було зроблено, щоб надати правильну форму екстер’єру та інтер’єру автомобіля, ще більше було задумано, щоб зробити поточний проект ще більш прихильним духу і характеру історичного автомобіля. І не тільки це, враховуючи, що вимоги до автомобілів такого типу сьогодні повинні відповідати критеріям, які раніше не передбачалися або були недоступні. Що може бути краще, ніж сісти на борт Alfa Romeo Giulia GTA? Тільки одне: сісти на борт GTA своєї мрії, побудовану для вас і здатну задовольнити будь-які естетичні потреби. Саме тому Alfa Romeo розробила серію модифікацій і налаштувань, які вплинуть як на екстер’єр, так і на інтер’єр автомобіля, і які дозволять отримати унікальні і неповторні враження за індивідуальним замовленням.

Історія і креативність в розпорядженні клієнта завдяки лівреям, вивченим в Центрі стилю

Творча і технічна прихильність дизайнерського центру Alfa Romeo Centro Stile при розробці автомобіля змусила провести ретельне дослідження світу кузовних забарвлень, які часто супроводжували історичний розвиток і багатий послужний список перемог GTA. Були проаналізовані і відповідним чином переосмислені ті лівреї, які підкреслювали і виділяли GTA і GTAm; передня частина з характерною історичною білою «маскою», безумовно, є першим характерним елементом, який в поєднанні з поздовжніми смугами негайно забирає думки і душу в світ гонок. На капоті є місце для легендарних елементів логотипу Alfa Romeo, таких як хрест або символ Biscione (вуж) або також італійський прапор.

Серед найбільш представницьких і пам’ятних – забарвлення в охристо-білому і червоно-жовтому кольорах. Колір вохри нагадує GTAm 1750 і GTAm 2000 року, з яким Тойне Хеземанс виграв Чемпіонат Європи в класі туризм в 1970 і 1971 роках, відповідно, а серед інших відмінних елементів виділявся Biscione на капоті разом з лініями з боків на GTA 1300 Junior. При цьому поздовжні лінії були насамперед естетичними капризами окремих пілотів.
Що стосується червоної і жовтої лівреї, то вибір різних забарвлень для передньої частини був народжений необхідністю розрізняти гонщиків в одній і тій же гонці. Розробляючи кольори ліврей, дизайнерський центр Alfa Romeo Style Center спирався на багату історію бренду послідовно і творчо. Наприклад, на Sprint GTA (1965-1968) звичайна кольорова смуга не була симетричною, в той час як вона була такою на GTA 1300 Junior. І передня частина відрізняла автомобіль, який виграв чемпіонат Європи в класі туризм в 1971 і 1972 роках: в 1971 році в деяких гонках у Джанлуїджі Піккі машина мала низ передньої частини, пофарбований у жовтий колір. У будь-якому випадку, мова йде про зв’язок з найпрестижнішими перемогами GTA.

Індивідуальний клієнт може запросити для свого автомобіля один з цих кольорів, з додатковою можливістю вибору бортового номера і автомобільного чохла Goodwool, відповідно до обраної лівреї.

Для тих, кому не треба вибирати один з кольорів від Centro Stile, Giulia GTA і GTAm доступні в також в таких кольорах: червоний GTA Red, білий Trophy White і зелений Montreal Green, кольоровій гамі італійського прапора. Подальший рівень індивідуалізації стосується вибору кольору гальмівних супортів, а всередині – штанги стабілізатора бічної стійкості, ременів і швів.

Починаючи з сьогоднішнього дня, за адресою https://gta.alfaromeo.com доступний спеціальний онлайн-конфігуратор, який дозволяє клієнту переглядати різні можливі комбінації на Giulia GTA і GTAm..

Унікальний процес продажів

Та ж сама ексклюзивність Giulia GTA і Giulia GTAm буде відмінною рисою в роботі з клієнтами, задуманій так, щоб щасливі 500 власників отримали унікальні емоції – 100% Alfa Romeo.

Для тих, хто вже вирішив відразу увійти в світ GTA, зробивши замовлення, процес продажів буде особливим – з фахівцем по продукції в якості посла бренду, який буде супроводжувати кожного клієнта від замовлення до доставки. Також процес покупки включає в себе індивідуальний пакет experience package, в який входить шолом Bell в спеціальному розфарбовуванні GTA, спеціальний чохол Goodwool для захисту вашого GTA або GTAm в гаражі і спеціальний курс водіння, підготовлений Академією водіння Alfa Romeo. На GTAm також передбачений повний комплект гоночного одягу Alpinestars (костюм, рукавички і черевики).
Мало того, клієнт може запросити доставку свого GTA або GTAm в одне з найбільш знакових місць бренду, майстерню Autodelta в Балокко. Унікальність і ексклюзивність є визначальними факторами для кожного альфіста і для кожного колекціонера.

В Італії вартість Giulia GTA і GTAm починається з 175 000 євро і 180 000 євро відповідно (включаючи 22% ПДВ).
Залишивши свої дані через спеціальну форму запиту на веб-сайті alfaromeo.com, можна зробити запит, щоб з вами зв’язалися для отримання всієї інформації про GTA. Послуги клієнтам також надаються за безкоштовним номером Alfa Top Care 80025324200.


Назад до переліку новин