Моделі

ХЕТ-ТРИК ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO У КОНКУРСІ «АВТОМОБІЛЬ РОКУ 2020» ЖУРНАЛУ «WHAT CAR?»

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio виграла нагороду журналу «What Car?» в категорії «Кращий автомобіль спортивного типу» в рамках конкурсу «Автомобіль року 2020».

Легендарний «quadrifoglio» знову опинився дорогоцінним амулетом після того, як Giulia взяла верх над сильною конкуренцією у всіх цінових діапазонах, вийшовши на вершину категорії.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio завоювала симпатії колективу експертів журналу «What Car?» завдяки поєднанню її провідної в своєму класі динаміки руху і незвичайного, потужного і універсального алюмінієвого двигуна, які роблять її ідеальною для повсякденної їзди.

Стів Хантінгфорд, редактор журналу «What Car?», високо оцінив Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: «Уже третій рік поспіль Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio справедливо стає «Кращим автомобілем спортивного типу року» на думку журналу «What Car?». Адже основна його привабливість полягає в 2,9-літровому двигуні V6 Bi-Turbo, розробленому фахівцями Ferrari. Однак, незважаючи на фактичну вихідну потужність 510 к.с. і задній привід, це не автомобіль-монстр. Тяга відмінна в будь-яку погоду. Передачі завжди плавні, тому тривалі поїздки завжди проходять з комфортом, що робить Giulia автомобілем спортивного типу, яким ви можете користуватися кожен день». Двигун потужністю 510 к.с. і 600 Нм розвиває максимальну швидкість 307 км/год з розгоном від 0 до 100 км/год всього за 3,9 секунди.

Арно Леклерк, генеральний директор FCA UK, прокоментував: «Отримання цієї нагороди третій рік поспіль є демонстрацією якості роботи, виконаної зі створення Giulia Quadrifoglio, яка рік за роком підтверджує себе як справжній суперкар».


Назад до переліку новин