Моделі

ALFA ROMEO ПЕРЕЗАПУСКАЄТЬСЯ З НОВОЮ СПОРТИВНОЮ ЛІНЕЙКОЮ

Автосалони Alfa Romeo готові прийняти всіх автолюбителів, які шукають найкращі з технологій компанії і неперевершену динаміку водіння кожного автомобіля бренду. З цієї причини для перезапуску Alfa Romeo збагатила лінійку Giulia і Stelvio важливими інноваціями.

Відкриті замовлення на нові Giulia і Stelvio Quadrifoglio MY2020
Після онлайн-зустрічі з журналістами, яка супроводжувала запуск для преси, можна замовляти нові Giulia і Stelvio Quadrifoglio MY2020 за ціною 90 500 євро і 100 500 євро відповідно. Також у випуску 2020 року оновлені Giulia і Stelvio Quadrifoglio є демонстрацією переваги Alfa Romeo і демонструють ще більшу продуктивність, переможну ДНК і безпомилково італійський стиль: зосередження витончених технічних і експлуатаційних рішень, автомобілів, які представляють собою саме вишукане вираження функціонального і типово італійського дизайну в неповторному стилі Alfa Romeo. Найвища в своєму класі продуктивність забезпечується потужним двоциліндровим двигуном 2.9 V6 Bi-Turbo, повністю виготовленим з алюмінію і здатним розвинути 510 к.с. і 600 Нм максимального крутного моменту при 2500 об / хв, які передаються на колеса завдяки системі розподілу крутного моменту AlfaTM Active Torque Vectoring, яка поєднується на Stelvio Quadrifoglio з інноваційною системою повного приводу Q4.

Нова лінійка бензинових двигунів: задоволення від водіння навіть без «суперболло»
Оновлення асортименту, розроблене для задоволення смаків і потреб особливо завзятих любителів водіння, завершено на Giulia з новим вражаючим двигуном 2.0 Turbo Petrol AT8 280 к.с. в поєднанні із заднім приводом, концентратом технологій, що дозволяє вибирати високоефективний бензиновий двигун не відмовляючись від задоволення заднього приводу.

Бренд приділив увагу також зменшенню експлуатаційних витрат: так дебютує новий двигун 2.0 Turbo Benzina 250 к.с. AT8 з повним приводом на Stelvio і 2.0 Turbo Benzina 250 к.с. AT8 з заднім приводом на Giulia, для обох версій в комплектації Veloce: це рішення дозволить вам придбати двигун з максимальною продуктивністю без необхідності щорічно сплачувати додатковий податок до транспортного збору, так званий «суперболло», який передбачає збільшення на 20 євро за кожен кВт понад 185. Ціна за прайс-листом така ж, як у двигуна потужністю 280 к.с., але щорічна економія на податках перевищує 400 євро. Комплектація Veloce є максимальним вираженням спортивності лінійки: кожна деталь, як в екстер’єрі – спеціальні бампери, темна обробка Miron, ексклюзивні легкосплавні диски – так і в інтер’єрі, де виділяються спортивні шкіряні сидіння з регульованими боковинами і спортивне шкіряне кермо з алюмінієвими кнопками управління.

«Перезапуск… із Sprint»
Нарешті, щоб відсвяткувати відкриття дилерських центрів з усіма автомобілістами, Alfa Romeo висуває пропозицію, присвячену комплектації Sprint на ексклюзивних умовах: наприклад, Stelvio Sprint 2.2 Turbo Diesel 190 к.с. в рекламній акції за 44 000 євро в порівнянні з прайс-листом за 56 000 євро. Таким чином, комплектація Sprint представляє ще більш виграшну формулу для клієнта, який не хоче відмовлятися від спортивних характеристик справжнього Alfa Romeo, але якому потрібен двигун, більш відповідний для міського використання. У базовій комплектації пропонується обробка темного кольору Miron, гальмівні супорти Brembo з чорним покриттям, спортивне шкіряне кермо і алюмінієві вставки на передній панелі, центральному тунелі і дверних панелях. Широкий вибір двигунів від бензинового 2.0 Turbo Benzina AT8 200 к.с. до дизельних 2.2 Diesel 160 к.с. і 190 к.с.


Назад до переліку новин